• 1402/02/06 - 11:23
  • - تعداد بازدید: 255
  • - تعداد بازدیدکننده: 252
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پلمب سه واحد صنفی در فسا

این سه واحد صنفی شامل رستوران ، طباخی آش و یک کارگاه قنادی هستند که به علت عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه و توزیع مواد غذایی و عدم توجه به تذکرات بازرسین معاونت بهداشت پلمب شدند

مهندس کریم قانعی مدیر گروه سلامت محیط و کار : این سه واحد صنفی شامل رستوران ، طباخی آش و یک کارگاه قنادی هستند که به علت عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه و توزیع مواد غذایی و عدم توجه به تذکرات بازرسین معاونت بهداشت پلمب شدند. 
 
وی خاطرنشان کرد : مردم در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با سامانه تلفنی 190 تماس گرفته و شکایت خود را ثبت نمایند تا در اسرع وقت توسط معاونت بهداشت رسیدگی شود.
 
  • گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار
  • کد خبر : 8828
کلمات کلیدی
خبرنگار  سیستم*
خبرنگار

خبرنگار سیستم*

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: