پلمب سه واحد صنفی در فسا
این سه واحد صنفی شامل رستوران ، طباخی آش و یک کارگاه قنادی هستند که به علت عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه و توزیع مواد غذایی و عدم توجه به تذکرات بازرسین معاونت بهداشت پلمب شدند

مهندس کریم قانعی مدیر گروه سلامت محیط و کار : این سه واحد صنفی شامل رستوران ، طباخی آش و یک کارگاه قنادی هستند که به علت عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه و توزیع مواد غذایی و عدم توجه به تذکرات بازرسین معاونت بهداشت پلمب شدند.
وی خاطرنشان کرد : مردم در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با سامانه تلفنی 190 تماس گرفته و شکایت خود را ثبت نمایند تا در اسرع وقت توسط معاونت بهداشت رسیدگی شود.