• 1403/07/23 - 15:02

تجربه یک زندگی متعادل با مراقبت آگاهانه از سلامت روان

همایشی با عنوان خودمراقبتی سلامت روان ویژه والدین و دانش آموزان دختر مقاطع اول و دوم متوسطه در کانون شهید چمران زاهدشهر برگزار شد.

در ابتدای این همایش مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی معاونت بهداشت خودمراقبتی سلامت روان را مراقبت و محافظت از جسم و روح برای حفظ سلامتی ، شادابی و بهبود کیفیت زندگی تعریف کرد و گفت: خودمراقبتی سلامت روان نیازهای اجتماعی فرد را تامین کرده و از ناخوشی ها ، آسیب ها و بیماری ها پیشگیری می کند.

دکتر سید محمدحسین اجاقی در جمع والدین و دانش آموزان مدارس زاهدشهر، افزایش کارآیی و بهبود عملکرد تحصیلی و شغلی ، اعتماد به نفس و عزت نفس ، امید و انگیزه ، کسب موفقیت و تجربه کردن جوانی سالم را از نتایج مثبت خودمراقبتی های جسمی ، روانی ، اجتماعی ، عاطفی و معنوی بر زندگی روزمره برشمرد.

در این برنامه مدیر و کارشناسان درمان بستر امام سجاد (ع) ، رئیس ، معاون پرورشی و کارشناسان آموزش و پرورش بخش شیبکوه حضور داشتند .

در پایان همایش ، بمناسبت هفته سلامت روان از زحمات دکتر سید محمد حسین اجاقی قدردانی بعمل آمد.
  • کد خبر : 12018
خبرنگار سیستم