• 1403/08/02 - 13:11

تقویت دانش کارکنان نظام سلامت در حوزه جوانی جمعیت با دوره جامع هادیان زندگی

برگزاری دوره هادیان زندگی ، هدف فرهنگ سازی ازدواج آسان و بهنگام ، فرزندآوری به موقع و حفظ حیات جنین را دنبال می کند.

فلسفه دوره جامع هادیان زندگی ، کمک به حیات مجدد کشور و رشد جمعیت است و ارائه دهندگان خدمت به عنوان خط مقدم سلامت در پیشبرد اهداف برنامه جوانی جمعیت و حمایت از خانواده نقشی برجسته دارند.

به منظور توانمندسازی کارکنان نظام سلامت و استفاده از ظرفیت این گروه هدف در آموزش و اقناع سازی عموم مردم ، کارگاه آموزشی چند روزه هادیان زندگی به همت گروه جوانی جمعیت ، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت فسا برگزار شد.

در روز آغازین دوره  ، دکتر الهام حق جو معاون بهداشت دانشگاه در جمع حاضرین گفت: جمعیت جوان ، ثروت کشور است و مسئله نسل ، فرزندآوری و بحران سالمندی کشور در راستای سیاست های جمعیتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

شایان ذکر است مطالب آموزشی بر اساس سرفصل های ارسالی از سوی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی توسط مربیان منتخب سمیه عباسی ، اعظم عباسی و زهره خسروی نژاد از معاونت بهداشت و علیرضا مولازاده از معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی فسا به بهورزان ، مراقبین سلامت ، کاردان و کارشناسان مامایی ارائه گردید.

• کد خبر : 12079
خبرنگار سیستم