مبارزه با سالک در فسا
برنامه جونده کشی در 24 روستای شهرستان فسا با هدف کنترل سالک
متاسفانه در منطقه ی شیبکوه شاهد رشد چند برابری ابتلا به بیماری سالک هستیم و از مردم درخواست داریم در هنگام شب از خوابیدن در بیرون از اماکن مسکونی جدا خودداری کنند زیرا پشه خاکی فعالیت خود را از غروب آفتاب شروع می کند.
حجت ستوده کارشناس مبارزه با سالک معاونت بهداشت : با توجه به افزایش ابتلا به بیماری سالک در مناطق مختلف شهرستان فسا، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی با هدف از بین بردن مخازن این بیماری ( موشهای صحرایی ) با همکاری نهادهای محلی در بخشهای مرکزی ، شیبکوه ، نوبندگان و ششده و قره بلاغ برنامه ی جونده کشی را از ابتدای سال 1401 آغاز کرده است.
وی افزود : متاسفانه در منطقه ی شیبکوه شاهد رشد چند برابری ابتلا به بیماری سالک هستیم و از مردم درخواست داریم در هنگام شب از خوابیدن در بیرون از اماکن مسکونی جدا خودداری کنند زیرا پشه خاکی فعالیت خود را از غروب آفتاب شروع می کند.
نکته ی دیگری که تاثیر زیادی در پیشگیری از گزیده شدن توسط پشه خاکی دارد استفاده از پشه بند با سوراخ های ریز یا پشه بند آغشته به سم در زمان خواب است .
ستوده خاطرنشان کرد : محل زندگی پشه ی ناقل سالک ، مخروبه ها ، شکاف دیوارها و محل های تجمع زباله و کود حیوانی می باشد که بهسازی این محیط ها می تواند محل زیست این پشه را از بین برده و از تعداد آنها به صورت موثری بکاهد.