حق داشتن غذا ، برای زندگی بهتر و آینده ای بهتر
بعد از هوا و آب ، غذا سومین نیاز اساسی بشر برای حیات است ، در این راستا هر سال از طرف سازمان ملل روز جهانی غذا در دنیا گرامی داشته می شود.

همه آحاد بشر حق دارند غذای کافی داشته باشند. غذای کافی به مفهوم تنوع ، تغذیه ، مقرون به صرفه بودن آن ، دسترسی و ایمنی غذایی است. بیش از ۲/۸ میلیارد نفر در جهان توانایی تامین یک رژیم غذایی سالم را ندارند.
رژیم های غذایی ناسالم عامل اصلی تمام اشکال سوء تغذیه از جمله کمبود ریزمغذی ها و افزایش دریافت کالری هستند.
این مشکلات در حال حاضر در اکثر کشورهای دنیا وجود دارد و طبقات اجتماعی-اقتصادی مختلف را در بر می گیرد. افراد آسیب پذیراغلب مجبور می شوند به غذاهای اصلی یا غذاهای ارزانتر که میتوانند ناسالم باشند تکیه کنند ، در حالی که برخی دیگر از در دسترس نبودن غذاهای تازه یا متنوع رنج می برند واطلاعات لازم برای انتخاب یک رژیم غذایی سالم را ندارند.
یک دنیای غذایی امن و مغذی برای همه ، نیاز به سرمایه گذاری گسترده ، نوآوری ، علم ، فناوری و همکاری گسترده بین طیف وسیعی از بازیگران از جمله دولت ها ، بخش خصوصی ، موسسات دانشگاهی و تحقیقاتی و جامعه مدنی دارد.