• 1401/04/05 - 10:04
  • - تعداد بازدید: 453
  • - تعداد بازدیدکننده: 446
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

رئیس اداره دامپزشکی فسا : پس از خرید گوشت گرم ، آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید

در جلسه ی بازآموزی بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) که با حضور کارشناسان معاونت بهداشت برگزار شد ، دکتر خسروی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان فسا گفت : بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری حاد تب دار و خونریزی دهنده است که از طریق گزش کنه ، تماس با خون یا ترشحات دام آلوده به انسان منتقل می شود و دامداران و قصابان بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند .
 
وی افزود : برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ، گوشت را از مراکز تحت نظارت‌ سازمان دامپزشکی تهیه کرده و قبل از شستشو و خرد کردن ، به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری نمایید تا ویروس این بیماری در گوشت از بین برود .
 
دکتر خسروی به دامداران توصیه کرد از جدا کردن کنه ی روی بدن دام ها با دست جدا خودداری کنند چون ممکن است باعث انتقال این بیماری شود .

 

  • گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار
  • کد خبر : 6498
کلمات کلیدی
خبرنگار  سیستم*
خبرنگار

خبرنگار سیستم*

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: