رئیس اداره دامپزشکی فسا : پس از خرید گوشت گرم ، آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید

در جلسه ی بازآموزی بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) که با حضور کارشناسان معاونت بهداشت برگزار شد ، دکتر خسروی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان فسا گفت : بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری حاد تب دار و خونریزی دهنده است که از طریق گزش کنه ، تماس با خون یا ترشحات دام آلوده به انسان منتقل می شود و دامداران و قصابان بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند .
وی افزود : برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ، گوشت را از مراکز تحت نظارت سازمان دامپزشکی تهیه کرده و قبل از شستشو و خرد کردن ، به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری نمایید تا ویروس این بیماری در گوشت از بین برود .
دکتر خسروی به دامداران توصیه کرد از جدا کردن کنه ی روی بدن دام ها با دست جدا خودداری کنند چون ممکن است باعث انتقال این بیماری شود .