• 1402/11/15 - 12:13
  • - تعداد بازدید: 340
  • - تعداد بازدیدکننده: 333
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آموزش بهداشت مواد غذایی به کارکنان سلف دانشگاه علوم پزشکی فسا

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت: رعایت اصول بهداشتی در تهیه و توزیع مواد غذایی در اماکن عمومی ضرورتی است که ضمن حفظ سلامت شهروندان در همه گیری ها ، از مسمومیت های گروهی جلوگیری می کند.

مهندس نبی اله کاری افزود: در همین راستا ، کارشناسان بهداشت محیط با حضور در دانشگاه علوم پزشکی به کارکنان سلف دانشگاه در این زمینه آموزش دادند.

 

در این کلاس آموزشی مهندس اسماعیل حیدری کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی در خصوص نگهداری صحیح مواد غذایی و بهداشت طبخ و توزیع غذا به فراگیران مطالبی ارائه نمود و مهندس محمد کاظم حیدری قوانین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را تشریح کرد.
 
  • گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار
  • کد خبر : 10574
کلمات کلیدی
خبرنگار  سیستم*
خبرنگار

خبرنگار سیستم*

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: