آموزش بهداشت مواد غذایی به کارکنان سلف دانشگاه علوم پزشکی فسا
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت: رعایت اصول بهداشتی در تهیه و توزیع مواد غذایی در اماکن عمومی ضرورتی است که ضمن حفظ سلامت شهروندان در همه گیری ها ، از مسمومیت های گروهی جلوگیری می کند.
مهندس نبی اله کاری افزود: در همین راستا ، کارشناسان بهداشت محیط با حضور در دانشگاه علوم پزشکی به کارکنان سلف دانشگاه در این زمینه آموزش دادند.
در این کلاس آموزشی مهندس اسماعیل حیدری کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی در خصوص نگهداری صحیح مواد غذایی و بهداشت طبخ و توزیع غذا به فراگیران مطالبی ارائه نمود و مهندس محمد کاظم حیدری قوانین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را تشریح کرد.