پلمب یک قنادی در فسا به دلیل استفاده از خشکبار آلوده
یک واحد قنادی در شهر فسا به دلیل استفاده از خشکبار آلوده در شیرینی های تولیدی ، توسط بازرسین بهداشت محیط تعطیل شد.
مهندس اسماعیل حیدری کارشناس بهداشت مواد غذایی معاونت بهداشت : یک واحد قنادی در شهر فسا به دلیل استفاده از خشکبار آلوده در شیرینی های تولیدی ، توسط بازرسین بهداشت محیط تعطیل شد.
وی افزود : در بازرسی از این قنادی کارشناسان بهداشت محیط به سلامت مغزهای استفاده شده در شیرینی ها ، مشکوک شدند که پس از ارسال این خشکبار به آزمایشگاه غذا و دارو ، و اثبات آلودگی به کپک ، قنادی مذکور پلمب گردید.
مهندس حیدری به تولید کنندگان انواع شیرینی و نانهای حجیم توصیه کرد : حتما از مغزها و خشکبار تازه و سالم در تهیه محصولات خود استفاده نمایند زیرا خشکبار آلوده به آفلاتوکسین خطر بروز سرطان در انسان را به شکل قابل توجهی افزایش می دهد.