• 1402/03/30 - 10:52
  • - تعداد بازدید: 281
  • - تعداد بازدیدکننده: 279
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پلمب یک قنادی در فسا به دلیل استفاده از خشکبار آلوده

یک واحد قنادی در شهر فسا به دلیل استفاده از خشکبار آلوده در شیرینی های تولیدی ، توسط بازرسین بهداشت محیط تعطیل شد.

مهندس اسماعیل حیدری کارشناس بهداشت مواد غذایی معاونت بهداشت :‌ یک واحد قنادی در شهر فسا به دلیل استفاده از خشکبار آلوده در شیرینی های تولیدی ، توسط بازرسین بهداشت محیط تعطیل شد.
 
وی افزود :‌ در بازرسی از این قنادی کارشناسان بهداشت محیط به سلامت مغزهای استفاده شده در شیرینی ها ، مشکوک شدند که پس از ارسال این خشکبار به آزمایشگاه غذا و دارو ، و اثبات آلودگی به کپک ، قنادی مذکور پلمب گردید.
 
مهندس حیدری به تولید کنندگان انواع شیرینی و نانهای حجیم توصیه کرد : حتما از مغزها و خشکبار تازه و سالم در تهیه محصولات خود استفاده نمایند زیرا خشکبار آلوده به آفلاتوکسین خطر بروز سرطان در انسان را به شکل قابل توجهی افزایش می دهد.

 

  • گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار
  • کد خبر : 9137
کلمات کلیدی
خبرنگار  سیستم*
خبرنگار

خبرنگار سیستم*

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: