• 1402/11/24 - 10:48
  • - تعداد بازدیدکننده: 206

بررسی روند راه اندازی مرکز سلامت روان جامعه نگر (سراج) در فسا

با حضور نماینده دفتر سلامت روان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، معاون بهداشت و مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی فسا ، روند راه اندازی مرکز سلامت روانی ، اجتماعی جامعه نگر(سراج) در فسا بررسی شد.

دکتر الهام حق جو گفت: مرکز سراج با هدف ارائه خدمات تخصصی رایگان به بیماران دارای اختلالات روانپزشکی مزمن مانند بیماران پسیکوز و سایر اختلالات روانی در آینده ای نزدیک در شهرستان شروع بکار می کند.

معاون بهداشت دانشگاه افزود: در این مرکز با حضور تیم درمانی شامل روانپزشک ، پزشک عمومی ، روان شناس بالینی و مددکار اجتماعی ، خدمات تخصصی به شیوه گروه درمانی، آموزش های انفرادی و آموزش به خانواده ها ارائه می شود.

این مقام ارشد بهداشتی اظهار داشت: از دیگر مزایای راه اندازی این مرکز ، انجام معاینات دوره ای بیماران دارای اختلالات روانی تحت درمان که امکان مراجعه حضوری به روانپزشک را ندارند، در محل زندگی توسط پزشک و روانشناس می باشد.
  • گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار
محمد کاظم حیدری