• 1401/09/05 - 14:23

انتصاب معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا

دکتر الهام حق جو ، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه در حکمی آقای ابوذر وطن دوست را به سمت معاون اجرایی معاونت بهداشت منصوب و از زحمات مهندس محمود بهزادی تشکر و قدردانی کرد.

متن ابلاغ به شرح زیر می باشد :

جناب آقای ابوذر وطن دوست
  با سلام و احترام
نظر به شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی به موجب این ابلاغ شما را بعنوان "معاون اجرایی" منصوب می نمایم تا با استفاده از ظرفیت و توانمندی کارشناسان متخصص و پرتلاش این حوزه، همکاری معاونت ها  و سایر مدیران در انجام اقدامات اهتمام ورزید.  امید است با اتکا به عنایات ایزد متعال و با بهره گیری از تمامی امکانات و ابزارهای نوین مدیریتی و جلب مشارکت کلیه کارکنان خدوم آن مدیریت در جهت تحقق هر چه بیشتر اهداف و برنامه های این اداره موفق باشید.
بر خود فرض می دانم از خدمات و تلاش های جناب آقای مهندس محمود بهزادی در دوران تصدی این پست تشکر و قدردانی نمایم .