برگزاری جلسه هماهنگی پیشگیری و کنترل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) در معاونت بهداشت فسا
با توجه به شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به عنوان مهمترین بیماری مشترک بین انسان و حیوان در فصول گرم سال، جلسه هماهنگی پیشگیری و کنترل این بیماری در معاونت بهداشت تشکیل شد.

در این جلسه ضمن اشاره به بومی بودن بیماری تب کریمه کنگو در فسا، راههای انتقال و پیشگیری و روش های درمان بیماری تشریح و بر شناسایی به موقع افراد مشکوک و همکاری بین بخشی ادارات مربوطه تاکید گردید.
در راستای شیوع بیماری در بین دامداران، دامپزشکان و کارکنان دامپزشکی، سلاخان، قصابان و کارکنان کشتارگاه، پزشکان، پرستاران و کارکنان بیمارستانها و زنان خانه دار، رعایت نکات ضروری ذبح دام در کشتارگاه و خرید گوشت از مراکز معتبر، نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در یخچال در دمای 8-4 درجه، استفاده از دستکش هنگام قطعه قطعه کردن گوشت تازه دام، سمپاشی دامداری ها و له نکردن کنه (عامل انتقال ) توصیه شد.