• 1403/07/17 - 15:01

بزرگداشت منزلت سالمندان در همایش هفته ملی سالمند

سالمندان نقش فراوانی در شکل دهی ساختار فرهنگی جامعه و تربیت نسلی شایسته و توانمند دارند از این رو توجه به حمایت های اجتماعی رفاهی سالمندان ضرورت می یابد.

در گردهمایی سالمندان بمناسبت هفته ملی سالمند با شعار  " سالمندی فعال ، فردایی برای همه " ، مهندس بهمنی فرماندار ویژه شهرستان فسا ضمن اشاره به اهمیت جایگاه سالمندان در جامعه گفت: تجربیات گران سنگ سالمندان چراغ راهی برای نسل جوان است و باید این گنجینه های ارزشمند را پاس داشت.

در این همایش که با همکاری اداره بهزیستی ، کمیته امداد ، کانون بازنشستگان سپاه پاسداران ، معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد ، تعداد 200 مددجوی تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد ، کارکنان بازنشسته سپاه و روسای ادارات بهزیستی ، کمیته امداد ، کانون بازنشستگان سپاه و سولماز دستمنش کارشناس برنامه سالمندان معاونت بهداشت حضور داشتند.

از برنامه های آموزشی این مراسم تکریم ، آموزش اصول توانبخشی ، توصیه های سلامت روان و تغذیه سالم در دوران سالمندی توسط دکتر فریبا عرفانی متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ، رویا رضایی زاده کارشناس ارشد روان شناسی بالینی و فاطمه حیدری نژاد کارشناس تغذیه بود.

در حاشیه این برنامه یک روزه ، خدمات رایگان مشاوره سلامت روان و تغذیه ، سنجش فشار خون ، توزیع مکمل ویتامین دی و پمفلت آموزشی توسط مراقبین سلامت انجام گرفت.

• کد خبر : 11978
خبرنگار سیستم