• 1401/09/09 - 11:56

دیدار شورای مدیران معاونت بهداشت با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فسا

در این دیدار معاون بهداشت دانشگاه ضمن تبریک این روز به فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج از حمایت ها و کمکهای ایشان و نیروهای بسیج در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و مشارکت در برنامه های معاونت بهداشت تقدیر و تشکر کرد.

به مناسبت هفته بسیج ، "دکتر الهام حق جو" به همراه اعضای شورای مدیران معاونت بهداشت با سرهنگ طحان ،فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فسا دیدار کردند.

وی با تشریح برنامه ی جدید وزارت بهداشت در خصوص ادغام طب ایرانی در سطوح سه گانه نظام سلامت ، آمادگی معاون بهداشت را برای آموزش آبشاری و جامعه محور با مشارکت نیروهای بسیج اعلام کرد.

سرهنگ طحان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فسا گفت: در هر صحنه ای از کشور که نیاز به حضور بسیج بود ، بسیجیان خالصانه وارد میدان شدند و مسایل و مشکلات کشور را به صورت موثری رفع کردند.

وی اظهار داشت : بسیجی بودن به لباس ، شغل و ظواهر نیست ، بلکه تمام کسانی که دلشان برای ایران و اسلام می تپد و در حال خدمت به مردم ایران هستند بسیجی محسوب می شوند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فسا خاطرنشان کرد : بسیج بر اساس اولویت های کشور ، ماموریت های خود را تعریف می کند و آماده ی همکاری با تمام ادارات و سازمانها برای ارائه خدمات به مردم شریف شهرستان فسا هستیم .

• گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار,اخبار تصویری,اطلاعیه ها