• 1401/09/06 - 09:16

دیدار معاون بهداشت دانشگاه با امام جمعه شهرستان فسا

در این دیدار امام جمعه شهرستان فسا با اشاره به اهمیت بهداشت در حفظ سلامت جامعه گفت : کار معاونت بهداشت بسیار گسترده و متنوع است و اولویت در حوزه ی سلامت با بهداشت و پیشگیری از بیماریها است .

دکتر الهام حق جو به همراه معاون اجرایی معاونت بهداشت با حجت الاسلام جمالی زاده دیدار کردند.

در این دیدار امام جمعه شهرستان فسا با اشاره به اهمیت بهداشت در حفظ سلامت جامعه گفت :  کار معاونت بهداشت بسیار گسترده و متنوع  است و اولویت در حوزه ی سلامت با بهداشت و پیشگیری از بیماریها است .

وی افزود : اگر به بهداشت توجه شود بار بیماریها در حوزه ی درمان نیز کاهش خواهد یافت.

دکتر حق جو معاون بهداشت دانشگاه ضمن تشکر از همکاری و حمایت های همیشگی امام جمعه ی شهرستان فسا از برنامه های معاونت بهداشت اظهار داشت : برنامه ی جدید وزارت بهداشت ادغام طب ایرانی در سطوح سه گانه نظام سلامت است که در این برنامه سبک زندگی سالم از طریق مراکز و خانه های بهداشت به مردم آموزش داده خواهد شد.