• 1403/01/18 - 13:15

قدردانی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا از تلاشگران حوزه بهداشت در خدمت رسانی ایام نوروز 1403

دکتر الهام حق جو با اشاره به ارائه مطلوب خدمات بهداشتی درمانی در ایام نوروز 1403 ، از زحمات کادر سلامت شهرستان تشکر کرد.

وی افزود : در این ایام ، بازرسین بهداشت محیط و کار معاونت بهداشت با انجام بیش از 5 هزار بازدید و نظارت بهداشتی بر رستوران ها ، مراکز تهیه و توزیع ، اماکن عمومی و بین راهی برای تامین امنیت بهداشت مواد غذایی گام برداشتند.

دکتر حق جو بیان نمود : بیش از 13 هزار نفر در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستائی توسط تلاشگران حوزه بهداشت خدمت دریافت نموده و 800 کودک زیر 6 سال و 60 مورد حیوان گزیدگی واکسینه شدند.

معاون بهداشت ضمن عنوان انجام 62 مورد غربالگری بیماری های متابولیک ارثی نوزادان در 6 مرکز نمونه گیری خاطرنشان کرد : 560 خدمت دندانپزشکی نیز در مرکز جامع سلامت دهان و دندان به صورت دو شیفت ارائه گردید.

• گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار,اخبار تصویری