• 1402/02/31 - 13:55
  • - تعداد بازدید: 279
  • - تعداد بازدیدکننده: 277
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پلمب یک واحد آشپزی در شهر فسا

این واحد صنفی به علت عدم رعایت اصول بهداشتی در فرایند تهیه مواد غذایی و عدم رعایت نظافت آشپزخانه و محل کسب توسط بازرسین معاونت بهداشت تعطیل شد

مهندس کریم قانعی مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت در این خصوص گفت : این واحد صنفی به علت عدم رعایت اصول بهداشتی در فرایند تهیه مواد غذایی و عدم رعایت نظافت آشپزخانه و محل کسب توسط بازرسین معاونت بهداشت تعطیل شد .
 
 
قانعی خاطرنشان کرد :همشهریان فسایی در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی ، شکایات خود را به صورت تلفنی در سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت ثبت نمایند تا در اسرع وقت رسیدگی شود .

 

  • گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار
  • کد خبر : 8982
کلمات کلیدی
خبرنگار  سیستم*
خبرنگار

خبرنگار سیستم*

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: