پلمب یک واحد آشپزی در شهر فسا
این واحد صنفی به علت عدم رعایت اصول بهداشتی در فرایند تهیه مواد غذایی و عدم رعایت نظافت آشپزخانه و محل کسب توسط بازرسین معاونت بهداشت تعطیل شد
مهندس کریم قانعی مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت در این خصوص گفت : این واحد صنفی به علت عدم رعایت اصول بهداشتی در فرایند تهیه مواد غذایی و عدم رعایت نظافت آشپزخانه و محل کسب توسط بازرسین معاونت بهداشت تعطیل شد .
قانعی خاطرنشان کرد :همشهریان فسایی در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی ، شکایات خود را به صورت تلفنی در سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت ثبت نمایند تا در اسرع وقت رسیدگی شود .