• 1401/09/09 - 10:34

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار

چندی پیش موج سهمگین بیماری نفس گیر کرونا آنچنان مراکز بهداشتی و درمانی جهان و به تبع آن کشورمان را در برگرفت که اگر همت، غیرت و از خودگذشتگی پرستاران شریف در کنار دیگر همکاران نظام سلامت نبود مهار امواج ویرانگر بیماری هرگز میسر نمی شد.

امروز نام پرستار همچون عطر گلهای بهاری مشام جان مرد و زن و پیر و جوان این سرزمین را می نوازد و مردم سراسر کشورمان با احترام و تکریم نام پرستار را بر زبان می آورند .

آنچه امواج سهمگین بیماری را مهار کرد همانا تاب آوری، گذشت و ایثار تلاشگران عرصه بهداشت و درمان به خصوص جامعه شریف پرستاری کشور بود. آنقدر پایدار و محکم ایستادند، تا منحنی های سرکش ابتلا و مرگ در مقابل عظمت همت بلندشان سرتعظیم فرود آورد.

همکاران عزیز پرستار، این روز فرخنده را که مقارن است با میلاد باسعادت حضرت زینب کبری (س) به شما تبریک عرض می کنم و از خداوند متعال برایتان توفیق روزافزون خواستارم.

دکتر الهام حق جو معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا

• گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار,اخبار تصویری