وضعیت تغذیه ای توانخواهان مرکز نگهداری امیرالمومنین ( ع ) فسا ارزیابی و پایش شد
مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت ، تغذیه صحیح و مناسب را از ارکان مهم سلامتی دانست و گفت: با توجه به شرایط حساس توانخواهان ، کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت در مرکز امیرالمومنین ( ع ) حضور یافتند.
بررسی روند راه اندازی مرکز سلامت روان جامعه نگر (سراج) در فسا
با حضور نماینده دفتر سلامت روان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، معاون بهداشت و مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی فسا ، روند راه اندازی مرکز سلامت روانی ، اجتماعی جامعه نگر(سراج) در فسا بررسی شد.
سرطان های شایع قابل پیشگیری ، محور آموزشی برنامه خود مراقبتی سازمانی در ادارات شهرستان فسا
سرپرست واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت گفت: در راستای اجرای برنامه خود مراقبتی سازمانی و نیازسنجی آموزشی در ادارات ، جلسه آموزشی سرطان سینه ، دهانه رحم و روده بزرگ در محل مرکز خدمات بهزیستی مثبت زندگی فسا برگزار شد.
استقرار میز خدمت به مناسبت ایام الله دهه فجر، در میعادگاه نماز جمعه فسا
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ؛ همزمان با ایام الله دهه فجر، میز ارتباطات مردمی در جایگاه نماز جمعه با هدف شنیدن بی واسطه مطالبات مردم ، با حضور مدیران اجرایی شهرستان برپا گردید.
برپایی اردوی جهادی سلامت محور در روستای جلال آباد میانجگل فسا
معاون فنی معاونت بهداشت گفت : به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ، اردوی جهادی سلامت به همت جهادگران بسیج جامعه پزشکی و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا و مسئولین محلی ، در روستای جلال آباد منطقه میانجگل فسا برگزار شد.
کارکنان معاونت بهداشت با عوامل خطر چاقی با وزن نرمال آشنا شدند
سمیه ابوالقاسمی مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت گفت : جلسه آموزشی چاقی با وزن نرمال ، ویژه کارکنان معاونت بهداشت توسط کارشناس ارشد تغذیه برگزار شد.
فراگیری نقش تغذیه سالم در کودکان دبستانی با محوریت پویش ملی تغذیه
شعار پویش ملی تغذیه : انتخاب همه "نمک کم اما تصفیه شده ید دار" / " از کودکی تا پیری ، لبنیات دوست سلامتی"
اهدای خون کارکنان معاونت بهداشت، هدیه ایام الله دهه فجر به بیماران نیازمند
به پاس گرامیداشت دهه پر فروغ فجر، معاون اجرایی و جمعی از کارکنان معاونت بهداشت با مراجعه به سازمان انتقال خون ، خون خود را به هموطنان نیازمند هدیه کردند.
آموزش بهداشت مواد غذایی به کارکنان سلف دانشگاه علوم پزشکی فسا
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت: رعایت اصول بهداشتی در تهیه و توزیع مواد غذایی در اماکن عمومی ضرورتی است که ضمن حفظ سلامت شهروندان در همه گیری ها ، از مسمومیت های گروهی جلوگیری می کند.
لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت مصرف لبنیات در کاهش خطرات ابتلا به پوکی استخوان ، گفت: لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.