کارکنان معاونت بهداشت با عوامل خطر چاقی با وزن نرمال آشنا شدند
سمیه ابوالقاسمی مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت گفت : جلسه آموزشی چاقی با وزن نرمال ، ویژه کارکنان معاونت بهداشت توسط کارشناس ارشد تغذیه برگزار شد.
فراگیری نقش تغذیه سالم در کودکان دبستانی با محوریت پویش ملی تغذیه
شعار پویش ملی تغذیه : انتخاب همه "نمک کم اما تصفیه شده ید دار" / " از کودکی تا پیری ، لبنیات دوست سلامتی"
اهدای خون کارکنان معاونت بهداشت، هدیه ایام الله دهه فجر به بیماران نیازمند
به پاس گرامیداشت دهه پر فروغ فجر، معاون اجرایی و جمعی از کارکنان معاونت بهداشت با مراجعه به سازمان انتقال خون ، خون خود را به هموطنان نیازمند هدیه کردند.
آموزش بهداشت مواد غذایی به کارکنان سلف دانشگاه علوم پزشکی فسا
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت: رعایت اصول بهداشتی در تهیه و توزیع مواد غذایی در اماکن عمومی ضرورتی است که ضمن حفظ سلامت شهروندان در همه گیری ها ، از مسمومیت های گروهی جلوگیری می کند.
لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت مصرف لبنیات در کاهش خطرات ابتلا به پوکی استخوان ، گفت: لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.
برپایی میز ارتباطات مردمی دستگاه های اجرایی فسا در شهر قره بلاغ به مناسبت دهه فجر
هدف از برگزاری میز خدمت ارتقای کیفیت ، تسریع در خدمت رسانی ، احترام به ارباب رجوع ، پاسخگویی و رفع مشکلات مردم است.
پلمب یک باب نانوایی در فسا
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت : نانوایی متخلف در فسا به دلیل استفاده از آرد فاقد استانداردهای بهداشتی پلمب گردید.
برگزاری همایش سبک زندگی سالم بر اساس آموزه های طب ایرانی در زاهدشهر
مدیر گروه طب ایرانی و مکمل دانشگاه بر بکارگیری اصول شش گانه طب سنتی برای حفظ سلامت تاکید کرد.
سبک زندگی سالم و پیشگیری از سرطان
من مسئولم برای : "پیشگیری از سرطان خودم ، خانواده ام و جامعه ام."